men va....

hejhej , dagen har faktist varit väldigt bra, hade ju studie dag igår, så var utvilad o bra idag :) hann till-och-med fixa mig ordentligt innan skolan, utan att stressa sönder :)
skoldagen har flutit  på ordentligt, har varit sjukt flummig och fnissig hela dagen, ska snart leta reda på anledningen, kanske var lacket från tandläkaren i skolan? hmm...
menmen, efter skolan så väntade jag på Alexandra o sen när hon kom så tog vi bussen till stan, o letade reda på arbetsförmedlingen, för att söka sommar jobb, men vi hittade ju inte dit, så hon frågade efter vägen i en skoaffär . sen när vi hittade dit, så var klockan 16.01 o dom stängde 16.00, så vi kom inte in, så sjukt surt asså !
menmen sen gick vi tillbaka till stan o tog bussen åt olika håll, så nu är jag hemma o har till o med gjort lite läxor :) Måste ju fixa det sista innan utvecklingssamtalen nästa vecka, är värsta närvös, eftersom jag var sjuk, o missade massa grupparbeten när jag var sjuk ... men får hoppas att det går bra :)
ha det bäst, puss ♥


hejhej :)

hej orkar inte blogga så ofta längre, så blir bara då o då :)
men en snabb uppdatering om dagen, först skola, helt okej, dagen flöt på, sen, så åkte jag till juneporten för jag skulle ha träffat kajsa där, men nej, hon hade glömt mig, o stuckit till en annan :( ;) hahahaha, men men då åkte jag hem o gjorde cornflakes kakor åt mig själv mohaha . sen blev det datorn o här är jag :) sen laggar ju internetet, så det är ju segt.
menmen puss! <3



RSS 2.0